Bra fiske idag!

På Söröya var det återigen vansinnigt fiske efter torsk!
När man doppade ner jiggarna strax under båten såg man torskar på 10-12 kg komma underifrån och nypa jiggarna….
Medelvikten var hög, men man fångade ingen riktigt stor torsk utan de största vägde runt 15 kg.
Börjar bli lite ”fartblind” på fiskerapporterna från Söröya…

Från Havöysund rapporterar Eddie om ett bra fiske i gott väder. Mycket torsk fångades, med de största på dryga 10 kg och en del havskatt samt 4 st mindre hälleflundror var resultatet denna dag. Ännu ligger ett par båtar ute och det landas säkert en del fisk under kvällen också.

Även vid Tromsö har det varit bra idag. Uffe är ute med vår samarbetspartner i Holland, VISREIS och de har satsat på hälleflundra med en liten flundra som resultat. Man har också haft ytterligare ett par kontakter och fångat bonusfiskar i form av torsk upp till runt 10 kg.
Målsättningen för den holländska gruppen är att fånga 10 flundror på 4,5 dgrs fiske. 9 kvar…

Jimmy