NYA ÄGARE TILL SÖRVAER GJESTEHUS!!

Sörvaer Gjestehus kommer att byta ägare nu under Mars/April månad. Det är Torslandabon, den välkände havsfiskaren Ralph Bengtsson samt hans fru Carina som tar över driften av denna fiskecamp. Till sin hjälp kommer de också att ha med sig Ralphs svåger, kocken Ken Wettergren som har varit kökschef på ett hotell de sista åren och som är välkänd för sina gastronomiska färdigheter.
Har själv upplevt Kens färdigheter i köket och kan intyga att den kulinariska upplevelsen är något utöver det normala…
För Nordic Sea Anglings gäster på Söröya innebär detta att matutbudet blir både större och bättre framöver. Även öppettiderna utökas på restaurangen/puben och vi kommer framöver också kunna erbjuda våra gäster möjligheten att köpa till frukost, lunchpaket eller helpension.
Campen kommer att rustas upp och det planeras också för att utökas med en hel del nya faciliteter runt campen och jag ser fram emot ett långt samarbete med Ralp & Co framöver.

Vill också passa på att tacka Tor & Britt Andreassen för ett mycket gott samarbete under dessa åren!
Tor & Britt kommer att bo kvar i Sörvaer och ni som gäster kommer säkert att stöta på Tor nere vid bryggan även framöver…

Jimmy