Dåligt väder….

I dag är det dåligt väder uppe i nordnorge!
Från Havöysund kan Uffe rapportera om ett skapligt fiske bland de få gäster som nu finns på plats denna sista vecka för säsongen. Våra 3 holländska gäster fångade hela 8 flundror upp till 123 cm under torsdagen och under gårdagen hade man ett liknande resultat med fiskar upp till 128 cm. Även från de 2 andra båtlagen skall det ha fångats en del flundror.
Burkhard rapporterar från Tromsö om en bra inledning i Tromsö där våra ryska gäster knep den största hälleflundran på 148 cm Även ”Svenskgänget” fångade flundra denna första dag. Under gårdagen fångade dessutom svenskarna en havskatt på hela 10 kg!!
Det skall även fångats någon flundra under fredagen.
Vet inte om man är inblåsta i dag, men redan i morgon ser väderprognoserna bättre ut igen!

Jimmy