Bra avslutning i Tromsö!!

Efter ett sämre fiske under måndagen vid Tromsö, så kom fisket efter hälleflundra riktigt i gång sista dagen innan man skulle åka hem! Det fångades 2 hälleflundror runt 30 kg, 3 st flundror runt 20 kg samt ett par stycken mindre!
Så merparten av gästerna var nöjda när man satte sig i bussen i morse på väg mot flygplatsen.
Vår guide Burkhard tappade också en flundra runt 50 kg i går, som han fick upp nära båten innan den klev av….
Bästa platserna denna vecka har legat en dryg halvtimmas färd från campen.
På Söröya var flundrafisket trögt under gårdagen med endast ett par mindre exemplar som resultat. Det fanns däremot stora mängder med torsk och sej i fin matstorlek strax utanför ”flundraplatsen, så man fick i alla fall gott om spöböj under gårdagen.
Vid Havöysund så var det skiftesdag i går och de flesta gästerna har nu gått ut tidigt i morse. De första rapporterna talar om några mindre flundror landade, några större som gått förlorade samt en hel del torsk!

Jimmy