Blåsigt….

Dom 2 båtlag som var morgonpiggast var också dom som lyckades bäst. Från att varit helt vindstilla under natten så började den sydostliga vinden att öka under dagen. Vi fisk avbryta fisket strax efter middagstid då sjön började att bli lite grov och det blev dessutom väldigt kallt i den starka vinden….
”Danskgänget” som guidas utav Jesper Lyngsie drog 12 st över 10 kg med en på 19,5 i topp. Andra guider som lyckades bra var Uffe som slog personbästa på 26,5 kg och Eddie som drog en strax över 20 kg. Från vår egen båt så gick det sämre idag, där Thomas toppade med en fisk på 13-14 kg.
Återigen visade sig också Kineticjiggarna vara helt outstanding!
Morgondagen ser dålig ut vädermässigt med starka vindar från sydost och det är inte säkert att vi kommer ut….
Men, söndag och måndag ser bra ut, så vi får väl samla krafter tills dess!
Vi arrangerar också en intern ”Skreifisketävling” där vi bl.a har fina sponsrade priser från Nordstans Guld, CWC, Helsingborgsbåtarna, Sportfiskegiganten och Nordic Sea Angling. Resultat från denna tävling kommer att presenteras här på hemsidan senare.

Jimmy

Thomas med stortorsk

Uffe med 26,5 kg!