Säsongen avslutad också i Tromsö…

Helgen som gick bjöd på bra fiske vid Tromsö med många landade exemplar över 20 kg och en största på 135 cm (30-35 kg) till Uffe. Uffe kunde inte leva upp till fjolårets resultat från Tromsö på 196 kg, men han var ändå nöjd med resan.
Nu har vi stängt ner campen för fiske även vid Tromsö, men här kommer också att erbjudas aktiviteter även under vintersäsongen. Campägaren Vidleiv är f.d norsk mästare i Super G och området erbjuder fantastiska möjligheter för extremskidåkning i en helt otrolig miljö!
Är ni intresserade av detta så kontakt oss på tel. el. mail för mer information.
Nästa år kommer vi att köra fiskesäsongen ända till 27/10 på denna destination, om intresset finns.
Det är riktigt stort intresse för alla våra 3 destinationer och vill ni vara garanterade en plats nästa år så skall ni inte vänta med bokningen….

Jimmy