FISKEREJSE MED HURTIGGÅENDE TURBÅD FRA HAVØYSUND!

Vil du kunne slappe af på en større båd og overlade ansvaret til en erfaren lokalkendt skipper, som også kender mange gode fiskepladser? Så er denne nyhed interessant:
17. august til 24. August er chancen for at komme med på den første tur med en charterbåd fra Havøysund.
Nordic Sea Angling arrangerer turen i samarbejde med Kjell Larsen, som ejer og sejler den hurtiggående glasfiberbåd på 38 fod. Kjell er 40 år, og har erhvervsfisket (alle arter) hele sit liv i området. Båden er robust, og flot indrettet.
Vi fisker (stor) torsk, rødfisk, havkat og helleflynder. Evt. også storsej, hvis de er i området. Kjell vil også gerne bruge sit lokalkendskab og tilbyde et par afstikkere, for at I kan få nogle unikke naturoplevelser med på vejen.
Rejseprisen inkluderer fly, bustransfer, logi og morgenmad og derudover brändstof. Der er indkvartering i topersoners lejlighed på Havøysund Hotell med udsigt over havnen og eget køkken. Fra København/Stockholm er prisen 13550 SEK eller (ca. 9500 DKK) og fra Oslo er prisen 12150 SEK (ca. 8500 DKK). Morgenmad på hotellet er inkluderet.
Det er også muligt (ved en merpris), at bo på hotellet i enkeltvärelse med fuldpension og man kan naturligvis også selv køre til Havøysund i egen bil
Til jyderne: rejsen kan (ligesom vore andre rejser) starte fra Ålborg, Århus og Billund.Der er i alt 7-8 pladser, men 4 er taget.
FØRST TIL MØLLE!
Ring til Hans 0045 23840889 eller Jimmy 0046 702112340 og hør närmere.

Hans