Superfiske vid Reis i tisdags kväll!!!

Fick en rapport från Odd Larsson som nyligen avslutat en vecka på Söröya.
Läs hans berättelse här:
Hallo Jimmy
Et FANTOMFISKE ute på REIS fra kl. 1400 – 2100 tirsdag

Sol fra skyfri himmel. De andre gjestene mine har reist i går. Nå var jeg alene i båt på vei ut til ”REIS” , et av de bedre torskeplassene her ved Sørøya. Var der ved 2-tiden og fisket fram til kl. 2100. Vurderte faktisk å bli et par dager ekstra, men var så sliten av å dra stortorsk , at kroppen nektet!
Hvorfor, vil mange si. Orker man ikke å sveive opp fisken man får? ……….. Det har ikke noe med selve sveivingen å gjøre, men les videre for å skjønne det!
Jeg tok ca. 30 torsker over 10 kg. Ca. 7 stk. over 15 kg. 3 stk. over 20 kg …….. og + 2 stk.som var ”Megastore” og som slet seg av hel sei på kroken sør jeg fikk de på kleppen!
Dette var faktisk det råeste jeg har gjort her oppe!….. Skreifisket iberegnet!
Jeg tok VHF-radioen og fortalte de andre havfiskerne om det eventyret som var på ”REIS”, men de skulle tydeligen kun fiske etter kveite den siste dagen de var her oppe. Dermed var jeg alene om dette, synd, ….men slik ble det. Kun en fisk ble tatt på land, og den fikk vår kjäre bussjåfør…. Ragnar. Den veide 18 kg.
Mvh
Odd Larsson

Jimmy