Årets första långtur avverkad!

I går så drog dom flesta utav gästerna ut till det legendariska grundet Storskalltaren. Ett helt fantastiskt väder hade vi och dom flesta av gästerna var nog inte heller besvikna på fisket…..
Som jag tidigare förutspådde så skulle årets första 50+ flundra komma med detta gäng och vi säger grattis till Marek Miklas från Polen som drog sin livs fisk på 56 kg i går efter en brutal kamp. Under dom första 2 timmarna vi fiskade så ylades det konstant hela tiden om hälleflundror och stora torskar i vhf-radion. Övriga stora hälleflundror var på 36 kg + 26 kg samt en mängd därunder. Jag själv hade lyckan att dra 2 stora torskar på 20 + 24 kg samt en liten hälleflundra runt 7 kg.
Just nu sitter jag i Havöysund och njuter av det fina vädret. Första gästerna har anlänt och är just nu ute på sjön. Daniel Nilsson som är guide här uppe denna och nästa vecka berättar om många flundror under förmiddagen, men än så länge av beskedlig storlek.

Jimmy

Marek med 56 kg flundra