Nya fiskar från Storfiskens Rike……., uppdaterad kl. 20.00

För var vecka som går så känns det som fisket blir bättre och bättre! När vi avslutat våra säsonger i September dom sista åren har fisket varit som allra bäst, inte minst efter stortorsk och storsej. Vi avslutar säsongen 11 September i år och följer fisket det tidigare mönster kommer det vara mycket bra fiske då. Tyvärr har intresset för att åka senare på säsongen ganska svalt även om fisket är mycket bra då och dagarna är fortsatt ganska långa (ca.16-17 timmar). I år kommer några vänner att testa fisket mellan 15/9-25/9 och är fisket bra så kommer vi att förlänga säsongen till nästa år.
Några få båtar har kommit i land nu vid 20.00 tiden i det fantastiska sensommarväder som är nu. 2 båtlag hade fiskat hälleflundra närma land och dragit ett tiotal mellan 6-10 kg. Tyvärr så gick en mycket stor flundra förlorad i detta område då den först börjat med en jätterusning ut från båten för att sedan vända mot båten igen med löslina som resultat. När man fick kontakt med flundran igen så släppte krokfästet………….
En annan båt låg på specialstället för Uer och drog en del fina kungsfiskar upp mot 4 kg samt en torsk på 23,1 kg som bet över en gummimakk på 180 m djup…….
Fler rapporter följer!

Jimmy