Storflundror och stortorskar på löpande band……….

Trots att vi inte har fullt på campen nu eftersom gänget från Göteborgs havsfiskeklubb åkte hem i går morse och nästa gäng inte kommer förrän på torsdag kväll så var gårdagens resultat fantastiskt! Ralf på guidebåten talade om att dom fångade 4 st hälleflundror upp till 20 kg på guidebåten och mängder med stortorskar och mycket sej mellan 5-10 kg. Man hittade också en plats ute på Storskalltaren där det var helt nedlusat med havskatt upp till 5-6 kg. En av engelsmännen i guidebåten hade också på en mycket stor hälleflundra men som tyvärr gick förlorad efter ett antal rusningar……….
Från dom övriga båtarna fångades det hälleflundra på 48 kg, någon mellan 30-40 kg samt ett antal därunder och mängder med stortorskar upp till 22 kg. När rapporten från Ralf kom så låg 2 båtar ännu kvar ute så det kan fortfarande kommit ytterligare storfiskar under gårdagen.
Det var i allafall några mycket nöjda gäster som anlände bryggan i går!

Jimmy