Dagens fiske!, uppdaterad kl. 20.00

I den delvis tuffa och kalla nordostvinden så har det ändå varit bra fiske. Det skall ha fångats flera hälleflundror mellan 15-20 kg och ett av båtlagen som prövade att gå lite längre ut och prova på djupet fick omgående kungsfiskar upp till 4,5 kg samt torsk upp till 21,8 kg innan man fick avbryta pga. vinden. Ralf och gästerna ligger nu i kväll ute på Breigrunn och man har bara fiskat en knapp timma men man rapporterar om mycket gråsej mellan 5-10 kg.
Verkar vara väldigt mycket fisk runt Söröya just nu men vinden har begränsat våra gäster en del som ändå har lyckats fånga många fina fiskar! Vid denna vindriktningen går det alltid att hitta fiskeplatser nära land som ligger i lä och som ändå kan erbjuda chans på stor fisk!
Från i morgon bitti och framåt ser väderprognoserna mycket bättre ut och det skall bli kul att se vad som händer då…………

Jimmy