GHFK på plats, inleder med 50+ flundra!

I går kväll anlände det 33 man salta gänget från Göteborgs Havsfiskeklubb. Daniel Lindblom från Team Navia som varit på Söröya ett flertal ggr tidigare och visat att han kan fiska hälleflundra satte ribban direkt första kvällen med ett nytt pb på 52,5 kg. Fisken fångades som vanligt endast några hundra meter från land. Ghfk och dom andra gästerna (sammanlagt 55 st, nytt rekord!) berättar annars om ett ganska trögt fiske i den ganska hårda nordostvinden som begränsar dom till fiske närmare land. Men, ytterligare en flundra runt 25 kg och en hel del mindre skall ha fångats samt en en del skapliga torskar mellan 10-15 kg. Alla båtarna är ute och fiskar för tillfället och fler rapporter följer i kväll eller i morgon bitti!
Vi lyfter på hatten för Daniel och hans nya pb!

Jimmy