Fiskefilmer efterlyses!

Skall sätta ihop en film som skildrar fisket på Söröya som sedan skall visas på bl.a båtmässorna. Jag vet att det är många utav er som har filmat uppe på Söröya och har ni dokumenterat någon rolig fångst och kan tänka er att denna snutt visas på bl.a mässorna så är ni välkomna att skicka in ert bidrag till:
Nordic Sea Angling AB
Templaregatan 17
264 35 Klippan
Vi är intresserade utav allt från fiskefighter till stämningsfilmande!
Alla som skickar in sitt bidrag är med i en utlottning där vinnaren får ett sprillans nytt Greys Siege 24 ibs havsfiskespö (ordinariepris i butik 1995:-). Denna film kommer INTE att vara till försäljning.
Däremot så kommer vi troligtvis att komma ut med en annan film efter säsongen 2008 som då skall vara till försäljning. Under Kveitecup 2008 har vi ett svenskt filmteam på plats som kommer att producera en film som kommer att visas på TV senare. Mer om detta kommer framöver.
Tillsvidare kan ni hålla ut med ett par filmklipp från några av våra gäster som lagt ut detta på youtube. Titta på dom i rätt ordning då det är 2 delar från samma fight!
http://www.youtube.com/watch?v=gRB37-KLOso&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=61TwJvDH6Rs&feature=related

Jimmy