Superflundra fångad!!!!!!

Nu på hösten är det storflundrornas tid och i går kväll damp det ner ett mms med en sjukt stor hälleflundra. Har precis pratat med Christer Mårtensson som har varit i kontakt med den yrkesfiskare i Sörvaer som bordat monstret och Christer berättar om att yrkesfiskaren Tom i går drog en hälleflundra på hela 314 kg och med en längd på över 3 meter!!!
Jag betvivlar inte vikt och längd efter att ha sett fotot! Jag jobbar just nu på att få fram en bild som jag kan få in på datan och sedan publicera det här. Tom hade lagt garn efter just kveite och fångstplatsen var på 10-öringen på 300 m djup. En plats som vi brukar fiska på………
Dagen innan hade han otroligt nog fått rn flundra på runt 200 kg i närheten av Grunnback och dessutom riktigt stora långor, stor rocka m.m
Fisken på 314 kg är troligtvis en av dom största om inte allra största dokumenterade hälleflundra. Den spottade dessutom ut en torsk i 10 kg:s klassen när den kom upp i ytan……….
Mer info följer inom kort!

Jimmy