Ny hotspot med stortorskar!

I dag provade Thomas ett nytt ställe på nordsidan där han hittade mängder med stortorskar! Thomas två kompisar som anlände i går kväll åkte med Thomas i dag för att prova på havsfiske för första gången och båda två slet upp stortorskar på löpande band! Båda två fick torsk upp till 22,8 kg! Christoffer som i går drog 3 st 20+ torskar från guidebåten fick idag hålla sig strax under 20 strecket. Men det är inte dåligt, med tanke på att detta är hans första havsfiskeäventyr också………
Även från dom andra båtarna skall det ha dragits stor fisk i dag men exakta vikter får vi återkomma till.
Nu åker jag själv på semester en veckas tid och därav kommer det nog inte uppdateras något mer på denna sidan på ett tag……
Jag har också begränsade möjligheter att svara på mail och tel, men vid brådskande ärenden går det att nå mig på mobilen.

Jimmy