Nytt camprekord igen…….

Återigen denna vecka har ett nytt camprekord slagits……
Denna gång är det en lubb på 12,5 kg som fångades i går på samma ställe som dom stora kungsfiskarna. Förövrigt så kom det upp ytterligare en fin kungsfisk under kvällen som drog ner vågen till 5,75 kg!
Sjöräddningen i Sörvaer har köpt in en ny miniubåt och dom hade varit ute och testat denna nyligen strax utanför hamnen och då filmat havsbotten. Dom upptäckte då massvis av stora hälleflundror över stora områden!
När då Christer Johansson från Landeryd frågade vår guide Thomas var man skulle fånga hälleflunda eftersom han inte hade fått någon tidigare så rekommenderade han att prova det området strax utanför hamnen.
I första nedsläppet går en stor hälleflundra på Christers jigg som efter en dramatisk kamp tynger ner vågen till 37 kg!
Ytterligare en del fina hälleflundror upp till ca. 20 kg fångades också runt Kveitesundet i går samt en del fina torskar upp mot 20 kg.
Denna vecka har varit helt fantastisk!

Jimmy