Bra rödspättefiske!

Största kungsfisken i går vägde 5,2 kg och en hel del av dom övriga vägde mellan 3-5 kg. Frågan är väl bara om det blir ett nytt världsrekord i år igen när det väl blir bättre väder och om det görs lite fler satsningar efter denna delikata matfisk. Daniel Lindblom från Team Navia och hans båtvänner prövade rödspättefisket i går och på några timmars fiske drog man hela 20 större rödspättor upp till 2,1 kg!
I dag rapporteras det om fortsatt vind från nordost som periodvis går upp till 8-10 m/s, men ett par båtar hade i förmiddags när det var lite bättre väder gått upp till Sildbåen och där dragit mycket torsk upp till 16 kg samt en enkel hälleflundra runt 10 kg. Många båtlag är fortfarande ute på fiske så fler rapporter följer.
Väderprognoserna från lördag och så långt man kan se framåt ser mycket bra ut och förhoppningsvis blir det då till att dra på långtur till Råsa eller Storskalltaren till helgen!

Jimmy