Jättetorskar och massor av hälleflundra!

Fisket har varit fantastiskt dom sista dagarna med massor av stortorskar och mängder med hälleflundra! Team Högvarv kunde inte hålla sig på torsdagkvällen utan stack ut för en kortare tur efter resan upp till Söröya. Dom belönades med några stortorskar och en hälleflundra på 23,7 kg. Under fredagen när samtliga båtar var ute så fångades det massvis av stor fisk och jag har egentligen lite dåligt begrepp över alla fångade storfiskar men det kom upp flera torskar över 20 kg och många hälleflundror mellan 10-20 kg! Vår båt låg vid Kveitesundet och hade kveitekontakt i nästan vart släpp under en timmes tid! Vi landade då 6 mindre flundror och tappade ungefär lika många. Under lördagen i superväder så var fisket fantastiskt och det gjorde nästan ont i armarna efter all fisk…..

Jag själv drog 4 hälleflundror och slog nytt pb med en fisk på 19,95 kg. Det kom väl upp ett 20-tal hälleflundror i går och det mest fantastiska var 3 torskar över 25 kg! Toppfisken vägde hela 27,8 kg och fångades utav havsfiskelegenden Ulf Stahres gäng. Detta är anmärkningsvärt med tanke på att fisken ännu inte hunnit äta upp sig efter leken!

Söröya är fantastiskt!

Jimmy

Öystein Nilsen, torsk 19,5 kg

Nytt pb!

25,1 kg + 27,8 kg