Tidsändringar på flygbiljetterna!

Norwegian har satt in extra flyg mellan Oslo-Alta och detta innebär då också en tidsändring på vår rutt. Under perioden 5/7-9/8 blir vi tvungna att ta en färja senare ut till Söröya på avresedagen. På hemresedagen så innebär skillnaden att vi landar i Oslo ca. 1 timme tidigare.
Ni kommer att få nya resedokument med dom nya tiderna i brevlådan inom den närmaste tiden.
På fiskefronten rapporteras det om fortsatt gott fiske i bra väder. Tor var nere vid fiskfabriken i måndags och rapporterade om stora mängder med torsk runt 20-30 kg. Yrkesfiskarna rapporterar om väldigt mycket hälleflundra på långlina. Dom märkte en stor ökning på hälleflundra i fjol men dom säger också att det är ännu mer i år…..
Mestadels ligger hälleflundrorna i storleken 5-20 kg eftersom dom stora sliter sönder långrevslinorna……
Skall bli en spännande säsong!

Jimmy