Mycket och STOR skrei!

Har fått rapporter om att fisket utanför Söröya är väldigt bra just nu. Skreien är dessutom ovanlig stor i år och många fiskebåtar från Lofoten åker norröver just nu för att deltaga i denna ”torskfest”. Se även denna länk: http://www.fiskeribladet.no/default.asp?lesmer=4915
Loddan har också börjat komma och det är ovanligt tidigt, detta bör vara väldigt positivt för fisket framöver då loddan brukar stanna några veckor och efter loddan försvunnit brukar torsken vara ordentligt på hugget! Så länge loddan är inne kan det vara svårt att få fisken till att hugga då den äter sig mätt på all lodda och bara ställer sig och trycker på botten. Det ser alltså ut som det blir väldigt bra förutsättningar för vårt skreifiske i år! Första resan går av stapeln den 28 mars, intresserad? Ta då isåfall kontakt så fort som möjligt på tel. eller mail.

Jimmy