Reportage i Fiskefeber!

I nyaste numret utav Fiskefeber kan man läsa om skreifisket på Söröya. Artikelförfattaren lyckades under denna resa 2006 bända upp en torsk på hela 31,7 kg som sedan visade sig vara den största torsk någonsin som var fångat utav en dansk sportfiskare. Skreifisket på Söröya är norges bästa och träffar man rätt här under denna tid kan fisket efter stortorsk vara overkligt bra!
Det kan dock missuppfattas i artikeln att klimatet är väldigt barskt under denna tid vilket jag dock vill dementera. Golfströmmen går strax utanför här och vintertid ligger temperaturen ofta kring 0-strecket. När man kommer in i April månad så stiger tempertauren ytterligare och det är inte ovanligt att det är mer än 10 grader varmt i April. Under 2006 hade vi också bara en dag där vi var inblåsta under hela skreifiskeperioden. Väderlänk hittar ni högst upp till höger här på hemsidan. Skynda er nu att boka upp platser under skreifisket och upplev ett fantastiskt fiske i en underbar miljö!
Första resan går av stapeln den 28 mars. Nedräkningen har börjat!

Jimmy