nordic-sea-angling.com………….

Blev i våras uppringd av ett företag som ville sälja domännamnet .com till mig. var inte intresserad men av någon anledning kom det både faktura, påminnelser och kravbrev till oss. Vi bestred dessa och skickade tillbaka det till dom. Fram till dags dato har nordic-sea-angling.com ändå legat ute i cyberrymden men idag fick jag ett mail från ett företag i baltikum som skrev att dom hade ersatt .com adressen med annat innehåll. På denna adress står det nu att vårt företag har bristande betalningsförmåga…… Företaget som ringde upp oss i våras heter Dhillon CO AB och finns i Malmö. Detta företag finns på Svensk Handels varningslista som innehåller 65 oseriösa företag som verkar i Sverige.
För att undvika missförstånd så använder vi oss enbart utav nordic-sea-angling.se som webadress. Nordic Sea Angling AB är har också ställt lagstadgade garantier till Svenska Kammarkollegiet så att ni som kunder kan känna sig säkra på att ni använder er utav en seriös researrangör och inte behöver bli ”strandsatta” någonstans utan ekonomisk hjälp. För den som är tveksam så ta gärna kontakt med Kammarkollegiet för kontroll. Detta bör man göra alltid när man använder sig utav en mindre researrangör.
Håll ögon och öron öppna efter dessa oseriösa företag som bytar namn med jämna mellanrum. Dom kommer också ofta med falska påståenden att det är andra företag som har sökt .com adressen med samma namn som ditt eget företag.

Jimmy