Ny guide 2007!

Vi vill välkomna Thomas Lundblad som ny guide till nästa säsong. Thomas är 32 år och kommer från Vårby i Stockholm. Han kommer att finnas på plats när säsongen startar i Mars och vara kvar till säsongen slutar någon gång i September.
Thomas är en mångsidig sportfiskare och har hållt på med fiske ända sedan benen bar honom. Han håller på både med trolling, spinnfiske, flugfiske men framför allt med havsfiske och han har åkt till Norge flera ggr vart år nu under ganska många år för att utöva sin passion. Han hade fastnat för Söröya ända sedan han besökte oss 2005 och provat på både sommarfiske och skreifisket där på våren. Han hade innan han fick anställningen beställt hela 3 resor till nästa år!
Thomas är en sympatisk och ordningsam person och har god båtvana och kommer att hjälpa alla er gäster med att lyckas med ert fiske och att trivas på Söröya!
Dan Wiklund från Sportfiskeakademien som gjorde en 3 veckors praktik där i augusti i år kommer att göra sin långa 21 veckors praktik där nästa år och han kommer att ansluta till vår camp i mitten på maj och stanna tills säsongen slutar.
Detta innebär att vi kommer att vara 2 man + Tor Andreassen som äger boendet som kommer att serva er gäster under hela säsongen förutom ett par veckor då Dan skall vara ledig. Jag kommer själv också att finnas på plats ett antal veckor under säsongen.
Detta kommer att öka vår servicenivå ytterligare och vi kommer göra allt för att ni skall få en så bra vistelse som möjligt!
Vill också passa på att tacka alla er andra som har sökt guidejobbet!
Välkomna till en ny säsong med Nordic Sea Angling!

Jimmy