Fler båtar till nästa år!

Nordic Sea Angling kommer att köpa in ytterliggare 3 st båtar till nästa år p.g.a det enorma intresset för våra resor! Efter att ha varit på en del båtmässor har vi nu valt att satsa på en svensktillverkad aluminiumbåt vid namn Arronet. Vi kommer att välja deras 23 fots styrpulpetare med 135 hkr Honda 4-takt. Dessa båtar är nästan 7 m långa, 2,4 m breda och med höga fribord. Dom kommer att vara utrustade med färgekolod, kartplotter samt vhf-radio. Det kommer också att finnas ett kapell över förarplatsen som skyddar för väder och vind både vid transport och vid brygga. Vi kommer att tillsammans med leverantören visa upp en av dessa båtar vid Båtmässan i Göteborg den 3/2-11/2 2007. Här kommer jag själv att finnas på plats ett antal dagar och kommer att dela ut broschyrer och visa film från fisket på Söröya. Leverantör av dessa båtar är Ansvarsbåtar i Västervik och mer info om båtarna kan ni se på www.arronet.se/23sp.aspx

Jimmy