Rapport från Martin

Martin Hörnqvist och hans kompis har precis avverkat en kortare fiskesemester på Söröya med gott resultat. Dom fiskade torsdag till lördag och berättade om att det var oerhörda mängder med fisk överallt runt Söröya. Flera riktigt stora fiskar gick tyvärr förlorade men dom fick torsk upp till 22 kg på Runningen och flera mindre hälleflundror upp till ca. 5 kg. Dom fångade också många fina koljor upp till ca. 4 kg. Dom lovordade också båtarna och dess sjöegenskaper precis som flertalet av resenärerna tidigare också har gjort. Vi på Nordic Sea Angling gratulerar till dom fina fiskarna! Det kommer upp ett nytt gäng på 4 pers. som inleder sitt fiske den 14/9. Vi inväntar med spänning på nya rapporter! Lite synd att det annars är lite dåligt intresse att åka upp i September som annars är en mycket bra fiskemånad och som dessutom räknas som en sommarmånad uppe i nordnorge. Kommer troligtvis att läggas in någon/några paketresor nästa år under september månad.

Jimmy