Nya bilder

Under tisdagen fångades det flera fina fiskar och det kom återigen upp torsk över 20 kg och på Reis fångades det flera fina sejar upp till 12 kg! Onsdagen fiske var dock lite trögare och inget anmärkningsvärt enligt Söröyamått kom upp. Nu åkte sista paketresenärerna hem i morse och ni får vänta ett tag med nya fiskerapporter. Har ett fåtal resenärer som kommer att besöka oss i September så några storfiskar ytterliggare lär väl fångas. En sammanställning över årets fiske kommer efter att dessa gäster fiskat färdigt. September kan vara en mycket bra fiskemånad och vädret brukar vara stabilt så är ni intresserade, så tveka inte att ta kontakt! Vi kommer nu att jobba vidare med nästa års resor och kommer att göra om hemsidan och trycka upp en ny broschyr inom det närmaste. Vi ska satsa på ytterliggare faciliteter på campen och vi kommer att presentera flera nyheter för nästa år inom det närmaste! Vi skall också göra en utvärdering på vad som fungerat bra och vad som fungerat mindre bra under detta år för att kunna höja kvalitèn och servicen ytterliggare till nästa säsong. En del nya bilder har också lagts in här på hemsidan bl.a på dom nya hytterna och på båtarna.
Välkomna till 2007!

Jimmy