Avslutningsdagen

Fisket på Storskalltaren var lite ryckigt igår. Det började bra med en hel del fina fiskar men emellanåt var det väldigt trögt. Tror iallafall att dom flesta fick stor fisk och var belåtna över dagen med tanke på hur vädret hade varit tidigare i veckan. Bengt Nordstedt från Hasslarp tacklade om till kattmete ute på Storskalltaren när fisket blev trögt och fångade då givetvis en torsk på hela 23,6 kg på sejfilè! Det kom också upp en del hälleflundra varav några passerade 10 kg:s gränsen. Några av båtarna stannade närmare land i går och hade bra fiske. Största hälleflundran togs där av bröderna Öhlèn och den vägde 22,65 kg! En hel del fina torskar fångades också på dom lite mer landnära grunden och dom största snuddade 20 kg:s strecket. Prognoserna ser fortsatt mycket lovande ut och nästa gäng anländer i kväll. Bra väder brukar betyda bra fiske……

Jimmy