Gps problem och storlubb

Förra året hade vi problem med våra kartplotters med att dom blev fuktskadade. Vi bytte därför ut dom till en större modell av samma märke i samråd med leverantören. Denna större modell var av annan konstruktion och skulle klara vätan bättre. Efter denna vecka där 4 st plotters har gått sönder och vi har fått pussla ihopa det för gästerna med låneplottrar och handgps så har vi valt att reklamera dessa och satsa på en annan leverantör och ett annat märke på våra plottrar. Vi ber om ursäkt för det ev. problem det har varit för våra gäster under denna vecka! Dom nya plottrarna kommer nu under onsdagen eller torsdagen denna vecka. Det landades ytterliggare några fina fiskar i går där bl.a Anders Christensson fick en sej på 12,7 kg på Breigrunn. Mika Korpolas gäng provade fisket på 10 öringen och drog ett helt berg med kungsfisk! Det fanns också stor lubb på plats och den största vägde hela 11,4 kg! Den klart största som vi har fångat här uppe. Finns säkert ännu större om man lägger lite tid på att hitta dom. En fin havskatt på 9,55 kg fångades igår på kveitegrunn av Ole Mathiassen. Fisken högg på 65 m djup och hade bara bitit sig fast över jiggen utan att fastna på kroken. Men dumma som dom är, så vägrade den släppa jiggen och blev därför till middag.

Jimmy