Utökad flytbryggekapacitet!

En ny flytbrygga är nu beställd och kommer att kopplas samman med den som redan finns på plats. Den nya flytbryggan beräknas anlända kring månadskiftet maj/juni och det kan tänkas att vi under ett par veckors tid får lägga en del båtar utanpå varandra. Vi kommer då framöver att ha en flytbrygga som är 24 m lång. Just nu har vi faktiskt inga gäster på Söröya och det är lite synd med tanke på både vädret och fisket! Göteborgsgänget åkte hem i morse och gårdagen ägnades mest åt lite plattfiskmete strax utanför hamnen efter man hade ”tröttnat” på att dra mer torsk. Nästa gäng anländer på torsdag nästa vecka och det är ett gäng från Angler Pro International som skall upp och testa fisket. Jag själv och några vänner åker upp nästa helg för att hämta dom 3 nya Silver Eaglebåtarna och iordningställa dom för resenärerna. Tanken är också att om vädret tillåter göra lite expeditioner till norra och nordöstra delen av Söröya där det finns helt oprövade vatten för sportfiske. Hälleflundra och fläckig havkatt är det primära målet.

Jimmy