Bra fiske på Breigrunn!

Fisket har varit fortsatt gott den sista tiden och idag hade man väldigt bra fiske runt Breigrunn med mängder av fin fisk över 10 kg. Fortfarande är det rom i magen på en del av torskarna och det lär nog fortsätta ett tag till. Kim Syrjälä från Finland och hans 2 kompisar anlände till Söröya i torsdags och har haft ett mycket bra fiske med många stora torskar och en hälleflundra på ca. 10 kg. Kims gäng åkte hem idag och just nu är det bara Göteborgsgänget som är kvar däruppe. Tyvärr hände det en liten olycka idag där en ur Göteborgsgänget fick en fiskekrok genom handen. Han fick sätta sig i en taxi till Hasvik där läkarna plockade bort kroken från handen. Var försiktiga därute! Hoppas iallafall att det gått bra för honom och att han kan fortsätta sin fiskesemester som planerat. Förövrigt så är det fantastiskt väder däruppe och idag hade man sin första sommardag med 16-17 grader varmt och svaga vindar! Vädret ser strålande ut framöver också!

Jimmy