Stortorskar och hälleflundra!

Fisket fortsatte att vara bra i går tisdag och man drog stortorskar på löpande band. Största torsken för dagen vägde 22 kg och fångades av Christer Solberg från Svenska Havsfiskeklubben. Hans gode vän Ingvar Karlsson lyckades också att fånga en hälleflundra på 7,5 kg. Ett kortare försök gjordes också på 10-öringen utav Anders Sköld som är guide där uppe nu och hans 2 kompisar. Märkligt nog gav det ingen kungsfisk! Tror iallafall att här kommer att komma upp stora kungsfiskar under året från detta ställe. Vindarna var mycket märkliga igår! Det blåste kraftigt utanför Hasvik och inne vid land utanför Sörvaer var det också kraftig vind, men endast några distans ut var det kavlugnt! Idag onsdag är det sista fiskedagen för detta gäng och väderprognoserna ser rätt OK ut.

Jimmy