Super fiske i strålande väder!

Idag var det återigen kanonväder med klarblå himmel, vindstilla och 10 grader varmt! På vårt nya ställe som vi hittade igår hade vi ett mycket bra fiske idag. En av båtarna gick dit väldigt tidigt på morgonen och det betalade sig minst sagt! Under dom första timmarna stod man tidvis alla 4 gubbar och drillade 10+ fiskar. Sammanlagt i denna båt drogs det ett femtiotal torskar över 10 kg! Största fisken fick Kjetil Langvatn och den vägde 21,9 kg. Även i vår båt hade vi ett bra fiske med ganska många över 10 kg även om vi var lite morgontröttare än dom andra och missade bästa fisket. Största fisken i vår båt vägde 18 kg och fångades av Bengt Persson från Södra Sandby. Dom övriga båtarna har också fiskat bra och många personbästa har slagits idag. När detta skrivs har inte alla båtar kommit in och vi vet inte ännu slutresultatet för dessa.

Jimmy