Bra fiske i ondags!

På vägen upp med nya gänget igår torsdag fick jag rapporter om att den skickliga sportfisketjejen Torunn Handeland från Team Mustad tillsammans med en annan sportfiskare hade haft ett riktigt bra torskfiske i utkanten på Breiviksfjorden i onsdags. Sammanlagt hade man fångat ett trettiotal torskar över 12 kg på 2 man och dom 2 toppfiskarna vägde runt 20 kg. Torunn som vi träffade häruppe på kvällen berättade att fisket hade varit trögt dagarna innan som hon hade varit här. Våra gäster hade lite bättre fiske på tisdagen och deras fiske på onsdagen ger hopp om en bra avslutning på skreifisket. Nu under fredagen när vi skulle påbörja vårt fiske så blåser det tyvärr kuling från syd. Alla båtarna gav sig ändå ut och dom sökte lä antingen på nordsidan eller i Breiviksfjorden. Men man driftade väldigt fort och man återgick till hamn ganska snabbt så fisket blev därefter. Torunn och hennes vän kunde inte komma ut igår pga av blåst. Väderprognoserna lovar dock avtagande vindar i morgon så då tar vi dom!

Jimmy