Grattis Irene och Leif!

I lördags hade vi vårt första bröllop(!) bland våra gäster. Det var Irene Kalevik som friade till Leif Johansson uppe på Sörvaer. Dom gifte sig i kyrkan i Sörvaer och hade en enkel bröllopsfest efteråt i gjestehuset. Det blev en tidig kväll då man skulle upp redan kl. 04.00 för att fiska. Vi önskar dom all lycka i framtiden!
Måndagens fiske fortsatte i samma stil med mycket fisk men dom största fiskarna låg bara runt 11 kg. Det kom också upp en del koljor över 3 kg. Anders, Lasse och Bengt i guidebåten körde bort till 10-öringen för att prova göra ett släpp på djupare vatten. Vädret var strålande och man fick en del kungsfisk och en liten långa på 3,4 kg. Största kungsfisken vägde 3,35 kg och fångades av Bengt Karlsson från Smedjebacken. Det är väl bara en tidsfråga innan vi halar upp en kungsfisk över 5 kg härifrån. Största kungsfisken hittills i år som man vägt in på fiskefabriken i Sörvaer vägde 9 kg och förra årets tyngsta vägde hela 13 kg!

Jimmy