Sista dagens fiske!

Efter att ha varit inblåsta ett tag, så drog Daniel och hans 2 båtkamrater ut i Breiviksfjorden för ett sista försök. Som vanligt såg man otroliga mängder med fisk på ekolodet, men de riktigt stora torskarna står nog utanför fjorden fortfarande. Eftersom vädret omöjliggjorde fiske utanför fjorden så fick man stanna och fiska där. Mängder med fisk från 5 kg och uppåt blev resultat denna dag. En handfull torskar vägde runt 15 kg och man fångade också en hel del ytterligare över 10 kg. I morgon bitti åker man hem igen och de gäster som skulle åkt iväg i morgon har bokat om sina resor någon/några veckor framåt pga. extremt dåliga väderprognoser. Normalt sett så kan vi inte omboka resorna, men eftersom vi hade lite ledig kapacitet de närmaste veckorna så lyckades vi att omplacera alla gästerna den kommande veckan till andra veckor så att de får en bra upplevelse av sin fiskesemester hos Nordic Sea Angling.
Väderprognoserna den närmaste veckan är nog de värsta jag sett sedan jag startade Nordic Sea Angling 2004….
Flera stormar är på intågande som omöjliggör fisket den närmaste tiden….
Det är oerhört sällan som att det är dåligt väder så länge som det har varit och kommer bli framöver. Men, när vädret väl slår om, så är jag övertygad om att vi får uppleva ett fiske som slår allt tidigare!!
Breiviksfjorden är knökfull av torsk och det måste vara här som ”Jesus” kunde gå på vattnet….