Praktikanter/Guider

Vill hälsa Sebastian Hoogers och Christoffer Weberg välkomna till Söröya nästa år!
Sebastian som går högskoleutbildningen på sportfiskeakademien i Forshaga är 29 år gammal och han kommer att lägga sin praktikperiod uppe på Söröya mellan vecka 19-40. Sebastian är en mångsidig sportfiskare och kommer att fungera som guide däruppe under den tid jag själv inte har möjlighet att vara på plats. Sebastian är också en inbiten flugfiskare och kommer att testa möjligheterna på Söröya under året som kommer i dom otaliga vattnen på Söröya som ska hålla bra med öring och röding. Från den 22 juni och 5 veckor framåt får han förstärkning av Christoffer Weberg som går 2:a året på sportfiskegymnasiet i Forshaga. Christoffer är 18 år gammal och har ett mycket stort havsfiskeintresse. Under skreifisket kommer jag själv, Anders Jonasson och Anders Sköld att finnas på plats för att göra er upplevelse så lyckad som möjligt! Givetvis finns Tor Andreasson också på plats uppe på Söröya och ni som har lärt känna honom vet att det är mannen som ”finns överallt” och som alltid hjälper till när man behöver det. Vi ser fram emot att kunna ge er bästa möjliga service under 2006!

Jimmy