Nya rapporter från Söröya!

Gänget som kom i måndags kväll inledde sitt fiske i tisdags med ett kort fiskepass efter ett oväder som dragit in över nordnorge under måndagen. Man metade lite plattfisk och fick en del av modell mindre. På onsdagen hade vädret stabiliserat sig och man drog en del fina torskar upp till 14 kg. Igår torsdag var vädret kanon med sol och stilla hav och dom hade också fått förstärkningar från 3 andra gäng på vardera 2 personer. Det drogs mycket torsk igår och en hel del mellan 15-18 kg. Har fortfarande inte fått rapport från samtliga båtteam så det kan säkert dyka upp någon överraskning. Fredagens väder ser ut att bli bra men det ska blåsa upp i morgon lördag. 6 av resenärerna har idag chartrat en båt med yrkesfiskare och ska ge sig av på långtur till Storskalltaren. Kjell-Gunnar som ska köra dom dit hade varit på storskalltaren för ett par dagar sedan och dragit 2-3 ton stor torsk på juksamaskin. Kommer rapporter om deras fiske senast i morgon kväll.

Jimmy