Fortsatt bra fiske och väder!

Killarna från Borås fortsätter dra storfiskar i strålande sommarväder med stilla hav och 20 grader varmt. Man har fiskat både landnära och gått på lite längre expeditioner med lyckade resultat. Man har fångat flera torskar över 20 kg och antalet över 10 kg har man tappat räkningen på. Dom har även fångat en hel del hälleflundror och bäst har Christer Hjälmefjord varit med 3 st på samma dag. Man fick också sej upp till nästan 10 kg och en bleka på 5 kg. Man har också provat ”pillemeta” där man dragit upp rödspättor och sandskäddor. Förfrågningarna för 2006 börjar nu bli många och jag räknar med att det fylls på ganska snabbt på resorna nu för nästa år inom den närmaste tiden. Så vill ni/du vara säker på att komma iväg under en viss period så boka snarast. Det är ganska stora grupper som har kommit med förfrågningar som då kanske fyller upp hela resor. Tittar just nu också på att utöka boendekapaciteten och ev. kommer vi att köpa in fler Silver Eagle båtar till nästa säsong. Dessa båtar är dom överlägset bästa båtar jag provat i den storleksklassen och gästerna har varit lyriska över dom. Åk till norges bästa ställe för havsfiske! Det är här ni har störst chans att fånga riktigt stor fisk i fantastisk vacker miljö! Vi erbjuder också troligtvis norges bästa uthyrningsbåtar och satsar också på att ge er en mycket bra service och en bra helhetsupplevelse!

Jimmy