Hälleflundror!

Det blev en bra avslutning för det 6 man starka gänget från Göteborg. Vinden la sig mot all förmodan till kvällen och man kom ut på ett sista fiskepass några timmar. Man började fiska rödspätta och fångade 4 st mindre innan man gick över till riktat fiske efter hälleflundra. Mellan alla havskatter som attackerade shadjiggarna drog man 3 st hälleflundror strax utanför hamnen. Största på prick 20 kg fick Ola Rapphed följt av Sverker Djerf som fick en på 8,0 kg och en på 2,5 kg. Detta gäng lämnade kvar en flaska Whiskey av märket Laphroaig och lovade alla som fick en större hälleflundra än deras största på denna resa som vägde 26,9 kg att få dricka en 6:a ur denna flaska. Den kanske blir uppdrucken redan nästa vecka……… Vädret just nu är blåsigt och det ser ut att bli likadant på lördag, men sen är det lovande prognoser för nästa gäng som anländer ikväll. Fast man behöver inte gå långt ut för att få stor fisk, det har åtminstonde detta gäng bevisat som har fått flera fina fiskar strax utanför hamnen!

Jimmy