Tidernas stortorskfiske!!!

Efter varit inblåsta igår så drog gänget ut idag igen på sitt sista pass. Och vilket pass det blev! Sammanlagt på 6-7 timmars fiske drog man på 3 man ett 80-tal torskar över 10 kg varav 38 st. vägde över 15 kg. Christians största vägde 20,6 kg, 20,7 kg och 21,0 kg. Magnus drog en på 25,6 kg, men dagens man idag var Christer som fick först en på 24,5 kg för att sedan avsluta med en på hela 30,2 kg och 142 cm lång. Den mesta fisken fick dom i mellanvattnet på 30-40 m djup över ett område där det var 70 m djupt. Den största fisken fick Christer på en stor shadjigg. T.om yrkesfiskarna höjde på ögonbrynen när dom kom in till land och jag själv har aldrig hört talas om något liknande! Jag lyfter på hatten för dessa 3 killar och gratulerar dom till ett helt makalöst fiske! Tilläggas skall att all fisken som dom fick skänktes till yrkesfiskaren som dom åkte med.

Jimmy