Storfiskar från söröya !

Fick idag ett mail ifrån några sportfiskare från Belgien och Holland som vi har träffat uppe på Söröya dom sista åren. Dom skickade mig en fiskerapport och lite bilder ifrån sommarens fiske uppe på Söröya. Dom hade också haft ett kanonfiske där med ett flertal torskar över 20 kg och med en topp på hela 30 kg! Dessutom hade dom fått en hälleflundra på inte mindre än 61 kg nära land på ett ställe som heter andottsskallen som ligger vid den sydvästra delen utav ön. Dom hade också tappat en mycket stor hälleflundra efter 20 min kamp ute på storskalltaren. Passa på att boka din resa i god tid så har kanske du också chansen att få fightas med dessa jättefiskar som inte är alltför ovanliga uppe på Söröya! Bokningsbekräftelser och faktura på anmälningsavgiften kommer att skickas ut till er i oktober som har bokat resor. Här nedan kan se lite bilder som jag fick från mina vänner från Belgien och Holland.
Ta gärna en titt på bilderna i vårt bildgalleri

Jimmy