På tur med tidningen Land.

Var idag ute med tidningen Land, skulle gått ifrån Simrishamn men då det hade blåst väldigt mycket dagarna innan och sjön inte hade hunnit lägga sig där, tog vi upp båten och sjösatte den i Landskrona för fiske i sundet istället. Med på resan var reportern Håkan Steen, en fotograf från Lund och en tjej vid namn Eva som hade vunnit en tävling i tidningen som hette drömchansen där Eva hade valt att just åka och fiska. Vädret blev förhållandesvis bra men fisket började lite trögt. Efter ca. 1 timme hittade vi fisken vid Dana-topparna och Eva och Håkan fick kläm på fisketekniken och drog den ena torsken efter den andra med fördel Eva.
Vid de flesta stopp vi hade resten av dagen fick både Eva o Håkan fisk på båda två.
Även fotografen ville göra ett släpp och upp kom där en 3kg:s torsk omgående.
Det var massvis med fisk i storleksklassen 2-5 kg och Eva fick mycket fisk med sig hem att filea. Reportage kommer i tidningen Land om några veckor.

Jimmy