Vesterålen – Boendet

På campen har vi 5 olika boenden av mycket hög standard. Dessa har en mix av enkelsängar och dubbelsängar med 5-8 bäddar i var enhet. I var boendeenhet så finns givetvis toalett, dusch och ett fullutrustat kök av högsta kvalité. Dessutom är de utrustade med både tv och fritt wi-fi till alla gästers förfogande. Större sällskap kan också utnyttja köket, toaletter och duschar i gemensamhetslokalen alldeles intill. Med utsikt över vackra Jörnfjorden från hytterna kan man se havsörnar segla i skyn från köksfönstret eller verandan utanför.

Här finns plats att rensa sin fisk, frysrum att förvara fisken, torkrum och vi har uthyrning utav både flytoveraller & fiskeutrustning. Det finns också en mindre shop där vi säljer jiggar, pilkar och allt annat som behövs för fisket utanför Vesterålen.

En bil står till våra gästers förfogande. Närmsta matbutiken ligger 6-7 km ifrån campen i det lilla samhället Eidet och en mer välsorterad butik finner man i Straume ca 10 km bort. På campen finns också bensinförsäljning till båtarna.