Sørvågen – Boendet

I Sörvågen erbjuder vi boende i hytter av charmig nordnorsk stil. Här finns både 2-bäddshytter och 4-bäddshytter och hytterna ligger mysigt beläget i den väderskyddade hamnen med båtarna förtöjda vid bryggan alldeles nedanför.
Våra 4-bäddshytter har två sovrum med två sängplatser per rum, en toalett med dusch och ett större allrum med soffa, köksavdelning och matbord där man kan avnjuta goda middagar och något gott att dricka på kvällen efter avslutat fiske.

Våra 2-bäddshytter kommer främst användas till guidebåten där det ofta är sällskap av färre personer som bokar men kan även användas av en grupp på 3-4 personer som reserverar. Dessa ligger intill varandra med en dörr emellan så att man enkelt kan passera och umgås om man önskar men önskas en avskild atmosfär kan denna dörr hållas stängd. Varje 2-bäddshytte har ett separat sovrum och ett allrum med fullutrustat kök samt toalett och dusch. Med andra ord bor man alltså 2 personer per hytte men har möjligheten att äta tillsammans och umgås om man är ett sällskap på 3-4 personer, vilket vi vet är viktigt för helhetsupplevelsen

På campen finns en också restaurang som är mycket populär och erbjuder mat utav högsta kvalité i en väldigt trevlig atmosfär. Med utsikt över hamnen och havet, en varierad och spännande meny, stort dryckesutbud och modern inredning är det ingen slump att restaurangen är välbesökt under säsongen utav både fiskare som förbipasserande turister och har snabbt skapat sig ett mycket gott rykte.

Vid bryggan finns möjlighet att filéa sin fisk och frysrum samt torkrum ligger alldeles i anslutning till hytterna. På campen finns också en fiskeshop där du kan köpa nödvändiga beten, krokar och tillbehör och hyra både flytoverall och fiskeutrustning om du önskar detta. På plats finns guider som erbjuder högsta tänkbara service.

Närheten till matbutiken i Sörvågen medför möjligheten att promenera istället för att ta bilen om man så önskar men här finns så klart en bil till utlåning om man önskar.