Destination Båtar Bokning Kontakt Diverse
Skreifiske 2017Skreifiske 2017

Skreifisket är något av det extremaste fisket du kan uppleva här uppe i Nordnorge. Varje år slåss vi med vädrets makter då fisket bedrivs under den väderomväxlande perioden februari till april men i Nappstraumen har vi under flera säsonger bedrivit skreifisket i väderskyddade områden med mycket goda resultat.

Skreifisket kan vara extremt väderkänsligt, inte minst på det öppna storhavet. Därför erbjuder vi sedan några säsonger tillbaka, Nappstraumen i Lofoten som ett väldigt bra och väderskyddat alternativ. Här har du valmöjligheten att gå ut och fiska norr eller söder om själva Lofoten. Då den könsmogna torsken från ishavet vandrar ner längst kusten för att leka så går den ner till Lofotenområdet och koncentrationen av fisk vid den här tiden på året kan vara löjligt bra, det går inte att beskriva med ord utan måste upplevas! Vi har under ett några års tid arrangerat skreifiskeresor till Nappstraumen med väldigt bra resultat. Flertalet riktigt stora torskar över 30 kg har landats bland våra gäster och yrkesfiskarna i Lofoten rapporterar också om en ständigt ökande mängd skrei med många exemplar över både 30 och 40 kg! 

Att sedan bergstopparna är beklädda av ett vitt snötäcke samtidigt som ni är ute på havet och drar stortorsk bidrar till en fantastisk naturupplevlese i kombination med chans att skåda både havsörn, tumlare och späckhuggare kring fiskeplatserna.

Så vill du vara med och uppleva ett riktigt skreifiske på en mer vädersäker destination så är Nappstraumen destinationen för dig. Passa på att ta del av vårt Skreifiske erbjudande 2017 där ni får hela 1000 kr rabatt per person/vecka om ni bokar någon av veckorna i perioden 8 mars till 15 april. 

Varmt välkomna, Först till kvarn! 

Skreifiske 2017
Skreifiske 2017
Nordic Sea Angling   |   info@nordic-sea-angling.se   |   Templaregatan 17, 264 35 Klippan Sweden