Martin Bamberg

Martin Bamberg

Martin Bamberg

Guide

Martin jobbade tidigare som rörmokare men bytte helt spår 2012 då han hoppade av sitt yrkesval och började läsa Marinbiologi i Grebbestad, där han även tog sitt Fartygsbefäl klass XIII.

Martin har alltid haft ett stort intresse för havet där både fiske och dykning har legat varmt om hjärtat, han har även tagit dykcertifikat för att kunna upptäcka världen under havsytan.

Efter marinbiologin blev det naturliga valet att fortsätta studera vidare på Sportfiskeakademin. Det var också här som han kom i kontakt med Nordic Sea Angling och fick en praktikplats hos oss, att han sedan fick jobbet som guide var ett ganska givet val då Martin har presterat under hela sin praktikperiod och fått väldigt mycket beröm från våra gäster.

På hemmaplan är det gösfisket som är hans stora passion och det här med att ”pricka fisk” verkar vara något han har tagit med till havsfisket i Norge!

Martin skriver: ”Bästa minnet är nog givetvis när kollegan Erik fick sitt världsrekord på flötmete, Jonathan fick sin ”pisseflundra” eller den gången när vi fick ett trippelhugg på hälleflundra!!

Hans personliga rekord är inte att förkastas heller efter sin första säsong hos oss:
Hälle 140 cm
Torsk 18 kg
Sej 16 kg
Gös 6,4 (Hemmavatten)

Ni kommer träffa Martin på Å samt i Nappstraumen och om jag känner Martin rätt så kommer vi se mycket av den här killen under 2016!

Meny

Kontakta oss