Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Guide

Marcus är född och uppvuxen i en liten by strax utanför Oskarshamn i Småland. Fisket har alltid varit ett stort intresse för honom och började redan vid bryggan tillsammans med morfar. Därifrån har det sedan eskalerat och utvecklats i stadig takt!

2014 slängde han på sig en ryggsäck och bestämde sig för att lämna allt hemma och resa runt i världen i 1 år! Under resan blev det en hel del fiske efter spännande arter, allt från Blue Marlins i Australien till Yellowtail kingfish i Nya Zeeland.

Marcus jobbade tidigare inom processindustrin men kände ganska fort att det inte var hans grej och har därefter provat lite olika men tankarna har alltid svävat tillbaka på fisket och drömmen om ett jobb inom detta. Marcus gjorde sin första säsong på Nordic Sea Angling 2017 och har redan varit med och landat många drömfiskar, mest nämnvärt är nog den hälleflundra på 226 cm som Marcus guidade upp och landade åt 14 årige Johan i Risöysundet under försommaren.

Marcus drivs ständigt utav sin nyfikenhet på nya områden och hans envishet får honom till att aldrig ge upp och tack vare Marcus har mängder med fiskeplatser blivit funna kring Risöysundet.

Meny

Kontakta oss