Alexander Lindgren

Alexander Lindgren

Alexander Lindgren

Guide

Alexander har tidigare arbetat inom fordonsbranchen, något som också var hans utbildningsval på gymnasiet. Fisket har dock alltid varit högst i rang bland hans intressen och det har legat honom varmt om hjärtat redan från 7 års ålder när han fick sitt första fiskespö.

2013 skedde en stor förändring i Alexanders liv, efter att ha rest med oss till Söröya på en fiskeresa, så tog han beslutet att studera vidare inom Sportfisketurism på Forshagaakademin.

Efter ett par års studier på yrkeshögskolan började Alexander omedelbart jobba som fiskeguide i Nordnorge där han nu har jobbat under 2 säsonger på en annan camp. På Nordic Sea Angling gör han nu sin första säsong men erfarenheten från havsfisket finns där sen tidigare. Dessutom med en god kännedom om de flesta arter, hög servicenivå och en god båtvana kommer Alexander att styra båten mot drömfiskar, redan från start.

Hans bästa fiskeminne är relativt färskt, redan från sommaren 2016, där han under en guidning var ute med förstagångs resenär som aldrig provat på havsfiske tidigare. Under dagen fångade denna gäst både torsk över 20, sina första hälleflundror och en hel del storsej på runt 14-16kg. Ett resultat som de allra flesta drömmer om under en veckas fiske men här hände allt på en och samma dag. Snacka om jackpot! Under 2017 finner ni Alexander i Å med start från mitten av april.

Meny

Kontakta oss