Risøysundet – Boendet

Här erbjuder vi boende i två olika enheter. På ”Brygga” finns 4 rymliga rum med plats för upp till 12 personer, inredda med enkelsängar. Här finns också tre toaletter med två duschar samt en stor gemensamhetslokal med ett välutrustat kök. Med rostfria bänkytor, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn ger köket möjlighet för ordentliga middagar efter avslutat fiskepass.

I ”Huset” finns det 7 sovrum med enkelsängar och plats för upp till 10 personer. Här finns också två toaletter, en stor matsal och ett välinrett kök. På baksidan av huset finns en stor uteplats om man önskar att äta ute eller bara sätta sig en stund i solen och njuta.

Strax ovan båtarna finns samtliga av våra faciliteter såsom rensrum med rostfria bänkar och frysmöjligheter för fisk. Intill ligger också torkrummet samt vår fiskeshop där vi har uthyrning av fiskeutrustning, flytoverall samt försäljning av jiggar, pilkar, lekande och dylikt som behövs för en fiskevecka i Nordnorge. En bil finns till förfogande för samtliga gäster och närmaste matbutik ligger i Risöyhamn ca 8 km från campen.